IDA THERÉN ÄR skönlitterär författare och FRILANSSKRIBENT, BASERAD I LOS ANGELES och STOCKHOLM. MEST SKRIVER JAG OM LITTERATUR, konst och frågor som berör kvinnor och barn.

Läs mer om mig här

Release för nya numret av Granta där jag deltar med en skönlitterär text

Release för nya numret av Granta där jag deltar med en skönlitterär text

granta2016

Release för nya numret av svenska Granta, där jag är med. Ett utdrag ur mitt pågående projekt, en historisk roman om June Miller. I numret kan man läsa om första gången June och Henry Miller träffar författaren Anaïs Nin. Det är inledningen på ett triangeldrama, men också på många jobbiga känslor för June – berättaren.

Här finns eventet för releasefesten!

Skärmavbild 2016-11-03 kl. 23.00.39.png
Essä: Frida Hyvönen och kvinnlig kraft (Svenska Dagbladet) 161117

Essä: Frida Hyvönen och kvinnlig kraft (Svenska Dagbladet) 161117

Amningsfilm för KIT.se

Amningsfilm för KIT.se